Vilkår x

/Vilkår
Vilkår2020-09-21T09:12:21+02:00

VILLKOR

Läs noggrant följande villkor när det anges villkoren i ett juridiskt bindande avtal mellan dig (läsaren) och MamaMarked.com.

Vi har delat våra handelsvillkor i två huvudavsnitt, en som är relevant för dig som hyr ett stativ och säljer varor och en annan för att du köper varor i vår verksamhet eller på nätet.
Observera att alla inköp och försäljning är föremål för våra handelsvillkor och vi förbehåller oss rätten att göra ändringar utan föregående meddelande. Vi strävar efter att ha en uppsättning villkor som tillgodoser alla våra kunder, både de som köper och säljer, och målet med vår kundtjänst är att tillfredsställa alla kunder.
FÖR KÖPARE:
Klagomål och retur
Som köpare, var medveten om följande:
När du köper begagnade föremål i vår butik eller online är det privathandel där den andra parten är säljaren / ägaren till de varor du köper. Därför gäller lagen om allmänna bestämmelser inte och det finns till exempel inget klagomål eller retur. Om du har problem med ett objekt rekommenderar vi dock att du kontaktar oss och vi gör vad vi kan för att hitta en lösning.
Alla begagnade föremål säljs som fyllda med direktförsäljning eller on-line försäljning. Säljarens identitet är känd av MamaMarked.com, och vi kan kontakta dig, vid behov, när du anger ditt kvitto eller faktura. Vi tillhandahåller emellertid inte namn, adress, e-postadress eller telefonnummer till privata leverantörer utan deras godkännande, såvida det inte finns brott som t.ex. försäljning av dagligvaror. I det fallet samarbetar vi bland annat med polisen.
Några av våra standers är företag som säljer nya eller begagnade varor, till exempel. restpartier och liknande. Här är de allmänna bestämmelserna i försäljningslagen. Om du beställer sådana artiklar online har du också 14 dagar tillbaka. Begäran om klagomål måste göras direkt till säljaren och inte till MamaMarked.com.
Det kommer att framgå av prislappen och / eller beskrivningen på vår hemsida om en produkt säljs av en individ eller ett företag, och i sista fallet om objektet är nytt eller nytt.
FÖR SÄLJARE
General
Det är viktigt att du som säljare har läst och är bekant med våra rutiner. Brott mot dessa förhållanden kan leda till en varning och i händelse av grov eller upprepad händelse, uteslutande från att sälja hos oss. Var särskilt uppmärksam på ID Control regler så att du inte går förgäves!
MamaMarked.com förbehåller sig rätten att ändra handelsvillkor och både köpare och säljare måste hålla sig informerade.
Hyra av stativ
Hyra av stativ är i enlighet med gällande prislista. Priserna är minimipriser och kan variera. Nuvarande pris kommer att meddelas när du beställer ett stativ. Utöver standby kan du välja ytterligare tjänster, till exempel att välja ett visst tillstånd eller daglig rengöring och e-post med foto av ditt tillstånd. Vid bokning av hyresavtalet, vänteläge och eventuella ytterligare förmåner (se prislista) betalas i förskott.
Dina objekt kan placeras i butikens öppettider, från 1 timme före stängning dagen innan din hyresperiod börjar eller efter överenskommelse.
Stående betalas i förskott vid bokning. Vid beställning av stativ betalas stativet i förskott.
avbokning
Betald viloläge och tilläggstjänster kan inte återbetalas och ingen avbeställningsrätt gäller.
Fastställande av priser
Alla artiklar säljs till priser som bestäms av säljaren och MamaMarked.com ansvarar inte för att prissättningen är korrekt. Således är det säljarnas ansvar att kontrollera etiketter som bestäms på varorna innan de visas.
kommissionen
En provision av all försäljning återkallas och det rekommenderas att du håller dig uppdaterad med den nuvarande procentsatsen i vår prislista. När du säljer som privatkund redovisas moms i 15%.
Förbjudna varor
Under inga omständigheter bör följande varor säljas i våra butiker
Mat och kosttillskott.
Medicin och narkotiska / euforiska ämnen.
Alkohol.
Tobak.
Vapen, inklusive spädbarn, påsar och liknande, ammunition, luftpistoler och vapen.
Olagligt kopierade produkter (inklusive falska designervaror, piratkopierade cd-skivor, DVD-skivor, programvara, spel och liknande).
Farliga ämnen, inklusive kemikalier, sprängämnen, tryckflaskor etc.
Offensivt material, inklusive pornografiskt material, sexleksaker, etc. – Vår breda publik omfattar barnfamiljer.
Föremål som MamaMarked.com tycker också olämpligt – vår personal har alltid rätt att avvisa varor.
Om sådana varor står på ett stativ kommer de att tas bort och eventuellt. bortskaffad på säljarens bekostnad.
Olagliga varor lämnas till polisen tillsammans med information om hyresvärdens identitet.
Ägarskap av utställda varor
Säljaren insisterar på att ha obegränsat ägande och rätt att sälja och sälja varorna.
Vänligen notera avsnittet ”Uthyrning av hyresperiod” nedan. Om varorna inte samlas in enligt överenskommelse, kan MamaMarked.com kassera dessa och ta ut en avgift för denna tjänst.
Ägandet överförs automatiskt till MamaMarked.com och beviljas